• Fašiangový karneval

          • Fašiangy sú symbolom veselosti, zábavy a hlavne obdobím karnevalov. A takýto fašiangový karneval nechýbal ani v našej škole.

            Dňa 15.2.2023 sa naši žiaci od prváčikov až po štvrtákov nevedeli dočkať konca vyučovania. Hneď po naobedovaní sa začal v ŠKD pravý karnevalový ošiaľ spojený s obliekaním, maľovaním a upravovaním karnevalových masiek od výmyslu sveta. Celá trieda sa premenila na čarovnú rozprávku, v ktorej  sa predstavili rozprávkové a mytologické bytosti – škriatok, čarodejnica, spiderman, Zoriana, jednorožec, tiger, šašo, Harry Potter, Hermiona, ale aj vojak, nevesta, automechanik, džokejka, futbalista a veľa iných masiek s rozžiarenými očkami. Po predstavení sa všetkých masiek začala voľná zábava. Najviac sa však všetci tešili na sprievodné súťaže. Všetci sa perfektne zabavili, vytancovali, vyskákali.

            Navštívila nás aj pani starostka obce JUDr. Čižmárová, ktorá žiakom na pohostenie doniesla detské šampanské. O občerstvenie vo forme slaných a sladkých pochúťok sa postarali rodičia žiakov, zo čo im veľmi pekne ďakujeme.

            Už teraz sa tešíme, že sa takto spoločne stretneme aj o rok.

          • Všetkovedko

          • Okrem toho, že sa naši žiaci vzorne pripravujú na vyučovanie, zapájajú sa aj do rôznych súťaží. Žiaci druhého až štvrtého ročníka sa zapojili do súťaže Všetkovedko. Našim žiakom sa darilo veľmi dobre.

            Do súťaže sa zapojili traja druháci – Ján Christov, Nela Vraštiaková a Adam Hruščák.

            Traja tretiaci – Vanesa Hutajová, Charlota Ferenčáková a Ivana Mikulicová

            Šiesti štvrtáci – Lilly Štuntová, Tristan Vraštiak, Hugo Hruščák, Lilien Ferenčáková, Viktória Koporová a Marko Trubik.

            Za účasť a vynikajúce výkony v súťaži si vyslúžili okrem diplomov aj pekné ceny. Dvaja si vyslúžili titul Všedkovedkov učeň a titul VŠETKOVEDKO získali desiati žiaci.  

            Všetkým zúčastneným srdečne blahoželáme!

          • Sánkovačka

          • Dňa 9. februára v rámci hodín telesnej a športovej výchovy si žiaci s pani učiteľkami a pani vychovávateľkou vychutnali tohtoročnú snehovú nádielku.  Žiaci si priniesli boby, klzáky, taniere a telesnú výchovu si obohatili týmto zimným zážitkom. Sánkovačka bola skvelá a o tom, že si to žiaci užili svedčia usmievavé tváričky i žiarivé očká.