• Kniha - priateľ človeka

          • Už tradične mesiac marec spájame nielen s príchodom jari, ale i s mesiacom knihy. Kniha – priateľ človeka patrí medzi neodmysliteľných spoločníkov mladších či starších.

            Pri tejto príležitosti si žiaci v ŠKD mali možnosť priniesť svoju obľúbenú knihu a rozprávať o nej kamarátom. Takto sme sa dozvedeli veľa nových a pekných informácií o knihách - nielen o tom, čo sa v nich odohráva, ale aj to od koho ju žiaci dostali.

            Žiaci následne kreslili a písali o svojej naj knihe do pracovného listu.

          • Hviezdoslavov Kubín - okresné kolo

          • Dňa 12. marca 2024 sa v Sobranciach konala okresná súťaž v prednese poézie a prózy Hviezdoslavov Kubín. Bol to jubilejný 70. ročník. Našu školu reprezentoval žiak 3. ročníka Filip Hiadlovský, ktorý získal  3. miesto.   Všetci sa s ním tešíme a zo srdca blahoželáme!

          • Všetkovedko - vyhodnotenie súťaže

          • Okrem toho, že sa naši žiaci vzorne pripravujú na vyučovanie, zapájajú sa aj do rôznych súťaží. Žiaci prvého až štvrtého ročníka sa zapojili do súťaže Všetkovedko. Našim žiakom sa darilo veľmi dobre.

            Do súťaže sa zapojili:

            Štyria prváci: Sofia Hutajová, Sofia Hruščáková, Nina Holindová a Denis Kopor.

            Traja druháci – Bianka Hruščáková, Alex Hubáček a Oliver Német.

            Piati tretiaci – Ján Christov, Nela Vraštiaková, Zuzana Horňáková, Filip Hiadlovský a Adam Hruščák.

            Tri štvrtáčky– Vanesa Hutajová, Charlota Ferenčáková a Ivana Mikulicová

            Za účasť a vynikajúce výkony v súťaži si vyslúžili okrem diplomov aj pekné ceny. Titul VŠETKOVEDKO získali: Nina Holindová, Bianka Hruščáková, Alex Hubáček a Nela Vraštiaková.  

            Všetkým zúčastneným srdečne blahoželáme!

          • Hviezdoslavov Kubín - školské kolo

          • Dňa 21. februára 2024 sa žiaci 1. – 4. ročníka predstavili so svojim prednesom poézie alebo prózy na školskom kole Hviezdoslavovho Kubína. Všetci zúčastnení žiaci boli za svoju snahu ocenení triednymi učiteľkami. Víťazom sa stal žiak 3. ročníka – Filip Hiadlovský, ktorý bude reprezentovať našu školu na okresnom kole v Sobranciach.